Oι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν την πώληση της ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο (vids)

Oι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν την πώληση της ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο (vids)

Συλλαλητήριο

bet365

Τουλάχιστον 8.000 φίλοι του «τριφυλλιού» έδωσαν το παρών στο ειρηνικό συλλαλητήριο για την αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό.

Ρεπορτάζ: Νίκος Αθανασίου, Σωτήρης Μυκονίου, Βασίλης Τσίγκας

Την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαίτησαν με το σημερινό συλλαλητήριο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ζητώντας από τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Γιάννη Αλαφούζο να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και να αποχωρήσει.

Από τις 15:00 μέχρι και τις 17:30, τουλάχιστον 8.000 φίλοι του συλλόγου(σύμφωνα με τους διοργανωτές πάνω από 10.000) διαδήλωσαν ειρηνικά επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, φωνάζοντας συνθήματα κατά της διοίκησης, του Αλαφούζου, εις βάρος της οικογένειας Βαρδινογιάννη και υπέρ του «τριφυλλιού».

«Ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ» ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ενώ στο φινάλε της πορείας και ενώ ο κόσμος είχε αρχίσει να μπαίνει στις θύρες του «Απόστολος Νικολαϊδης» για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, υπήρξε μικρή ένταση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Παράλληλα και μεταξύ άλλων υπήρχαν πανό που έγραφαν «Λουκέτο στα όνειρα μας δεν βάζουμε ποτέ, ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ» και «Ο ΠΑΟ έχει την δική του ιστορία και εσύ είσαι η μαύρη σελίδα σε αυτή».

@Photo credits: INTIME, eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα