ΑΕΚ: Ανάκληση δελτίων λόγω ban, τυπική η διευθέτηση του θέματος

ΑΕΚ: Ανάκληση δελτίων λόγω ban, τυπική η διευθέτηση του θέματος

ΑΕΚ

bet365

Η ΕΟΚ προχώρησε σε... αναγκαστική ανάκληση των δελτίων της ΑΕΚ εξαιτίας ενός ban ωστόσο θεωρείται τυπικό το θέμα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα.

Όλα τα είχαν στην ΑΕΚ με τα προβλήματα των πληρωμών, η ανάκληση των δελτίων της... έλειπε! Την Τετάρτη 8/5 η ΕΟΚ προχώρησε σε ανάκληση των δελτίων των παικτών της Ένωσης ωστόσο ήταν μια κίνηση που... έπρεπε να γίνει από πλευράς της Ομοσπονδίας.

Αφορμή αποτέλεσε ένα ban! Συγκεκριμένα η ανάκληση έγινε αυτόματα και αυτό λόγω του ότι η FIBA δεν είχε λάβει ειδοποιητήριο καταβολής από την τράπεζα στο προβλεπόμενο 20ημερο. Κάτι που «ανάγκασε» την ΕΟΚ να προχωρήσει στην εν λόγω ανάκληση.

Πάντως η ΚΑΕ ΑΕΚ ήταν σε ανοικτή γραμμή με την Ομοσπονδία, η οποία από τη πλευρά της προχώρησε σε κάτι εντελώς το τυπικό. Η γραφειοκρατία ήταν εκείνη που έφερε την καθυστέρηση ωστόσο πρόκειται για κάτι εντελώς το τυπικό Όπερ και σημαίνει ότι ακόμα και την Πέμπτη (9/5) αναμένεται να ενεργοποιηθούν εκ νέου τα δελτία και η ΑΕΚ να είναι κανονικά σε θέση να δώσει το ματς των play off την επόμενη εβδομάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα