Ολυμπιακός: Η «καλημέρα» με την τρικλοποδιά του Τανούλη στον Λούντζη που... άγχωσε τον Μιλουτίνοφ (vid)

Ολυμπιακός: Η «καλημέρα» με την τρικλοποδιά του Τανούλη στον Λούντζη που... άγχωσε τον Μιλουτίνοφ (vid)

Μιχάλης Λούντζης
Ο Μιχάλης Λούντζης σκόνταψε πάνω στο πόδι του Γιώργου Τανούλη και η πτώση του προκάλεσε γέλιο στους συμπαίκτες του, λίγο πριν το Game 2 με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε την ΑΕΚ με 2-0 στη σειρά των προημιτελικών για τα play off της Stoiximan Basket League, όπου στο μυαλό του Γιώργου Μπαρτζώκα υπήρχε φυσικά και η υγεία των παικτών του, ενόψει του Final Four στο Βερολίνο (24-26/05).

Με τον Μιχάλη Λούντζη να κινδυνεύει να... τραυματιστεί ωστόσο από «πυρά» συμπαίκτη. Και συγκεκριμένα τον Γιώργο Τανούλη, όπως αποκάλυψε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ στο βίντεο που συνόδευσε την κυριακάτικη «καλημέρα» προς τους φίλους του Ολυμπιακού στο twitter, με τη λεζάντα «όταν τρέχεις στην παραλία να προλάβεις την τελευταία κενή ξαπλώστρα , αλλά στο 90’ την χάνεις από … ανατροπή»

Στο καθιερωμένο τελετουργικό των παικτών του Ολυμπιακού, πριν από την είσοδό τους στα Λιόσια για το Game 2 με την ΑΕΚ, ο Τανούλης έβαλε άθελά του... τρικλοποδιά στον Λούντζη και εκείνος έπεσε, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να τρέχουν να τον σηκώσουν. Άπαντες αντιμετώπισαν γελώντας το περιστατικό, παρά το προσωρινό «σοκ», όπως φαίνεται και από το πρόσωπο του Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Λούντζη μάλιστα να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρά την πτώση, σκοράροντας 9 πόντους με 3/4 τρίποντα στην αναμέτρηση.

Το βίντεο της πτώσης του Λούντζη

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα