Κέντρικ Ναν: Επίσημα στον Παναθηναϊκό για άλλα δύο χρόνια!

Κέντρικ Ναν: Επίσημα στον Παναθηναϊκό για άλλα δύο χρόνια!

Ναν
Ο Κέντρικ Ναν επέκτεινε και επίσημα το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έως το 2026, διατηρώντας το δικαίωμα ωστόσο για NBA out.

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου, ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε τη συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των «πρασίνων» έως και το καλοκαίρι του 2026.

Βέβαια όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, ο Κέντρικ Ναν διατηρεί το δικαίωμα να ασκήσει χρήση του ΝΒΑ Out. Τι μπορεί να σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι θα πρέπει ο παίκτης να τηρήσει κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις ώστε να έχει ισχύ το NBA Out.

Όπερ και σημαίνει να έχει βρει εγγυημένο συμβόλαιο για όλη την επόμενη χρονιά σε ομάδα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ενώ υπάρχει και συγκεκριμένη ημερομηνία (σ.σ. μέσα Ιουλίου) προκειμένου να ενεργοποιηθεί.

Φυσικά οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα του ΝΒΑ για τον Ναν θα πρέπει να καταβάλει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για το NBA Out έχοντας προσφέρει στον ίδιο το εγγυημένο συμβόλαιο για τη σεζόν 2024-25. Κάτι που εκ των πραγμάτων φαντάζει πολύ δύσκολο να συμβεί, με τον Παναθηναϊκό να έχει προσπαθήσει να εξασφαλίσει την οριστική παραμονή του παίκτη στο ΟΑΚΑ.

Κατά τη διάρκεια της φετινής Euroleague, ο Κέντρικ Ναν έχει αγωνιστεί σε 33 ματς μετρώντας κατά μέσο όρο 15.9 πόντους, 3 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ, ενώ σουτάρει με 47% στα δίποντα, 41% στα τρίποντα και 96% στις βολές.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν εκείνος που είχε προαναγγείλει την παραμονή του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό, έχοντας παρουσιάσει λίγη ώρα μετά τη πρόκριση στο FInal Four το συμβόλαιο του 28χρονου γκαρντ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κέντρικ Ναν ως το καλοκαίρι του 2026. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ο αθλητής διατηρεί το δικαίωμα χρήσης NBA Out.»