Η σύμπτωση που... δίνει την Euroleague στον Ολυμπιακό

Newsroom
Ολυμπιακός
Πως ο τελικός του Champions League δίνει τον Ολυμπιακό νικητή στο Final Four του Βερολίνου.

Από χθες το βράδυ, οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν την πρόκριση της ομάδας του στο Final Four του Βερολίνου, εκεί που μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό, τον Παναθηναϊκό και την Φενέρμπαχτσε, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της διοργάνωσης...

Εκτός από την αγωνιστική εικόνα των «ερυθρόλευκων», οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά, έχουν ακόμα ένα λόγο να αισιοδοξούν πως μπορούν να γυρίσουν από την Γερμανία με την κούπα στις αποσκευές τους.

Και αυτός έχει να κάνει με μία σύμπτωση του τελικού του Champions League και συγκεκριμένα με την παρουσία της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Γουέμπλει. Το συγκρότημα του Τέρζιτς λοιπόν, έχει παίξει άλλες δύο φορές στο κορυφαίο διασυλλογικό ποδοσφαιρικό ραντεβού της χρονιάς.

Ποιες ήταν αυτές; Το 1997 όταν είχε κερδίσει την Γιουβέντους με 3-1 και το 2013 όταν είχε χάσει από την Μπάγερν Μονάχου με 2-1. Τι είχε γίνει τότε στην Euroleague; Ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το πρώτο και το τρίτο του τρόπαιο στην διοργάνωση τις δύο αυτές σεζόν.

Για να δούμε, θα δούμε και φέτος κάτι ανάλογο ή οι παραδόσεις είναι για να σπάνε;