Με ίδια συνταγή και Ελ Καμπί στο 2,80… για το όνειρο ο Ολυμπιακός!

Newsroom
Ελ Καμπί
Αποφασισμένος να γράψει ιστορία είναι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας στις βαλίτσες τους το υπέρ τους 4-2 από την Αγγλία διεκδικούν την πρόκριση στον τελικό του Conference League μέσα στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην Άστον Βίλα.

Αναμένουμε παιχνίδι για γερά νεύρα και οι παίχτες του Χοσέ Λουις Μεντιλίμπαρ είναι αποφασισμένοι να βγάλουν τους φιλάθλους τους στους δρόμους σ’ έναν ιστορικό ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δεν περνάει απαρατήρητη η φόρμα του Ελ Καμπί! Ο Μαροκινός επιθετικός την περασμένη βδομάδα διέλυσε την άμυνα των Άγγλων σημειώνοντας χατ τρικ και με την ενέργειά του είναι ικανός να ξαναβρεί δίχτυα μέσα στο Φάληρο. Η άμυνα της Άστον Βίλα δεν κατάφερε στο πρώτο ματς να τον σταματήσει. Anytime σκόρερ Ελ Καμπί σε απόδοση 2.80 στον σπουδαίο ημιτελικό του Conference League.

Στην αντίπερα όχθη οι παίχτες της Αστον Βίλα έφτασαν στον Πειραιά και δήλωσαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις ελπίδες τους για την μεγάλη ανατροπή. Η λίστα στο απουσιολόγιο του Ουνάι Έμερι μειώθηκε και οι Άγγλοι θα ρισκάρουν από το πρώτο λεπτό με στόχο να βάλουν δύσκολα στον Ολυμπιακό. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε συνδυασμό με το Over 2.5 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.85, ενώ με βάση τι δίψα των ομάδων για πρόκριση στον τελικό της Νέα Φιλαδέλφειας αναμένουμε διαδοχικά χτυπήματα στις άμυνες.

Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης σε απόδοση 2.25.

Με δεδομένο ότι διακυβεύεται ένα εισιτήριο για τον τελικό του Conference League το πάθος και τα δυνατά μαρκαρίσματα θα επανεμφανιστούν. Στο πρώτο ματς Ολυμπιακός και Άστον Βίλα πήγαν από μια φορά στο σημείο του πέναλτι και η ιστορία δεν αποκλείεται να επαναληφθεί και στο Φάληρο. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.80.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

 

Τελευταία Νέα