Κλοπ: «Το κόρνερ του Άρνολντ κόντρα στη Μπαρτσελόνα είναι η πιο απίστευτη στιγμή στο ποδόσφαιρο»

Newsroom
κλοπ

bet365

Τον απολογισμό του ως προπονητής της Λίβερπουλ έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην ιστορική πρόκριση με ανατροπή επί της Μπαρτσελόνα στο «Ανφιλντ».

Ο Γιούργκεν Κλοπ διανύει τον τελευταίο του μήνα ως προπονητής της Λίβερπουλ, καθώς στο τέλος της σεζόν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα και να σημάνει τέλος εποχής. Κατά την πολυετή του πορεία στο Μέρσεϊσαϊντ ο Γερμανός γεύτηκε στιγμές χαράς, λύπης, δόξας και απογοήτευσης, όλα μπολιασμένα μαζί σε ένα μείγμα που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στο Λίβερπουλ και του χάρισαν ανεξίτηλες στιγμές στο χρόνο.

Λίγο πριν από το φινάλε ο Γερμανός έκανε έναν απολογισμό για την πορεία του στη Λίβερπουλ και στάθηκε ιδιαίτερα στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Μπαρτσελόνα το 2019, όταν οι Reds επέστρεψαν από το 3-0 της Βαρκελώνης και με το εμφατικό 4-0 στο «Άνφιλντ» προκρίθηκαν στον τελικό.

Ο Κλοπ μάλιστα στάθηκε ιδιαίτερα στη στιγμή της εκτέλεσης του κόρνερ από τον Αλεξάντερ Άρνολντ από την οποία προήλθε το 4-0, την οποία χαρακτήρισε ως την πιο απίστευτη φάση στο ποδόσφαιρο.

«Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό με την Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο να το αλλάξω, επειδή δεν υπήρχε καμία περίπτωση να γίνει αυτό. Και το κάναμε τελικά. Το κόρνερ (σ.σ του Άρνολντ από το οποίο προήλθε το 4-0 της Λίβερπουλ) είναι η πιο απίστευτη στιγμή στο ποδόσφαιρο. Η πιο απίστευτη στιγμή την οποία έχω δει» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα