Θέλω να βλέπω μπάλα: Ιστορικό ματς στο Φάληρο

Newsroom
Ο Ολυμπιακός
Το Θέλω να Βλέπω Μπάλα είναι εδώ και τα βλέμματά είναι στραμμένα στην Ευρώπη και στο ματς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«Θέλω να βλέπω μπάλα με γκολ ανατροπής» αναφέρει το τραγούδι στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Novibet, το οποίο έχει γίνει ήδη... σύνθημα στα χείλη του κόσμου, σε μια από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση.

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή της Aircash και επωφεληθείτε όλων των προνομίων.

Oλυμπιακός - Άστον Βίλα (22:00): Οι Πειραιώτες έκαναν μεγάλο διπλό στην Αγγλία και μετά το 2-4 έγιναν φαβορί για πρόκριση στον τελικό του Conference League. Tώρα παίζουν στην έδρα τους, αλλά η Βίλα θέλει προσοχή γιατί μπορεί να σου κάνει τη... ζημιά νωρις και να τρέχεις. Επιστρέφει και εξαιρετικός Μαρτίνεζ στο τέρμα, ενώ για τους ερυθρόλευκους γυρνά ο Μασούρας. Οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά και το Over 3.5 προσφέρεται στο 2.40 στη Novibet.

Αταλάντα - Μαρσέιγ (22:00): Μεγάλος ημιτελικός στην Ιταλία, με τις δύο ομάδες να έχουν έρθει ισόπαλες στο παιχνίδι της Μασσαλίας με 1-1. Η Αταλάντα έδειξε τα δόντια της στον θεσμό και πέταξε εκτός τη Λίβερπουλ, ενώ έβαλε και τρία γκολ μέσα στο Άνφιλντ. Από την άλλη οι Γάλλοι βρίσκονται και εκείνοι σε εξαιρετική κατάσταση με αιχμή του δόρατος τον Ομπαμεγιάνγκ. Το Over 2.5 προσφέρεται στο 1.84 στη Novibet και είναι καλή επιλογή.

Λεβερκούζεν - Ρόμα (22:00): Η Λεβερκούζεν έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Europa League, αφού έφυγε με το 0-2 από τη Ρώμα στο πρώτο ματς. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κάνει πράματα και θάματα φέτος, στοχεύοντας στο treble. Πήρε ήδη το γερμανικό πρωτάθλημα, είναι στον τελικό του Κυπέλλου και βρίσκεται κοντά και στον τελικό του Europa League. Οι ασπιρίνες είναι φέτος αήττητες σε μια τρελή σεζόν και πολύ δύσκολα η Ρόμα θα μπορέσε να κάνει ζημιά. Το 1ημ/1τελ προσφέρεται στο 2.38.

Αdvertorial

 

Τελευταία Νέα