Ολυμπιακός: Η αποθέωση του Τσικίνιο για τον Κάρμο και τον Ιωαννίδη και η ευχή του για τον διαιτητή του τελικού του Conference League

Ολυμπιακός: Η αποθέωση του Τσικίνιο για τον Κάρμο και τον Ιωαννίδη και η ευχή του για τον διαιτητή του τελικού του Conference League

Ο Τσικίνιο

bet365

Ο έμπειρος Πορτογάλος χαφ μίλησε στην Πορτογαλία και για τον διαιτητή του τελικού του Conference, Αρτούρ Σοάρες Ντίας αλλά και για τους Νταβίντ Κάρμο και Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Τσικίνιο μίλησε στα πορταγαλικά media για πολλά θέματα όπως μπορείτε να θυμηθείτε ξανά εδώ. Όμως ο έμπειρος Πορτογάλος χαφ ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε και για τους Κάρμο και Ιωαννίδη αλλά και για τον ρέφερι του τελικό του Conference League, Αρτούρ Ντίας.

Για τον Ντίας σχολίασε ότι «είναι πάντα καλό να βλέπουμε Πορτογάλους στις πιο καλές διοργανώσεις. Είναι ένα δείγμα αναγνώρισης της δουλειάς μας. Εφόσον επελέγη θεωρώ ότι αυτό έγινε για την ποιότητα και την καλή δουλειά του. Είμαι χαρούμενος που θα υπάρχει και άλλος ένας Πορτογάλος στο ματς. Μακάρι όλα να πάνε πολύ καλά. Εάν είναι εφικτό να μην έχουμε και λάθη σε βάρος της ομάδας του Ολυμπιακού, της ομάδας μας. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού αλλά ελπίζω να δούμε έναν μεγάλο τελικό».

Μιλώντας για τον Κάρμο ανέφερε ότι «είναι ένας αμυντικός που παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει λαμπρό μέλλον». Για τον δε Ιωαννίδη υπογράμμισε πώς «έπαιξα μαζί του μόνο μία φορά αλλά έδειξε ότι κάνει διαφορά. Είναι δυνατός, σκοράρει και έχει πολλή ποιότητα. Δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι μία προσθήκη που θα δώσει παραπάνω αξία και αγωνιστική βοήθεια στη Σπόρτινγκ (εννοεί βέβαια εφόσον κλείσει εκεί)».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα