Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μήνυμα παραμονής από Μπρούνο Φερνάντες

Newsroom
brunofernandez

bet365

Ο Μπρούνο Φερνάντες κατέστησε σαφές ότι θέλει να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο ο σύλλογος τον θέλει στις τάξεις του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Τεν Χαγκ.

Στο διαχρονικό φλερτ της Μπαρτσελόνα με τον Μπρούνο Φερνάντες, τις τελευταίες ημέρες προστέθηκαν και οι Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ, όμως ο Πορτογάλος μέσος σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νιουκάστλ, είπε: «Θα είμαι εδώ όσο ο σύλλογος με θέλει. Νιώθω ότι ο σύλλογος θέλει να είμαι μέρος του μέλλοντος. Όπως έλεγα πάντα, δεν θέλω να γίνω παίκτης που ο σύλλογος δεν θέλει να έχει. Αν για κάποιο λόγο ο σύλλογος δεν με θέλει, θα αποχωρήσω».

Ο προπονητής των «Red Devils» Τεν Χαγκ όταν ρωτήθηκε για το άνωθεν σχόλιο τόνισε: «Σίγουρα ο σύλλογος θέλει να κρατήσει τον Μπρούνο».

«Πρέπει να δω τη συνέντευξη, ίσως [είναι] η ερμηνεία σου, αλλά όλα όσα ξέρω από αυτόν, αγαπά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παίζει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό και είναι παράδειγμα, ακόμα και με τους τραυματισμούς», πρόσθεσε.

«Ο Μπρούνο αγαπάει το ποδόσφαιρο και θέλει να κερδίζει. Έτσι θα περιέγραφα τον χαρακτήρα του. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις του. Δεν είναι εύκολο όταν τραυματίζονται τόσοι πολλοί παίκτες γύρω του και πρέπει να κουβαλήσει την ομάδα. Διατηρείται σε καλό επίπεδο και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, ειδικά την άνοιξη, όταν ανέβηκε σε ένα καταπληκτικό επίπεδο», σημείωσε κλείνοντας.

Κάπως έτσι κόπηκε η... φόρα των επίδοξων μνηστήρων.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα