ΑΕΛ: Προβληματισμός για την «τρύπα» που άφησε η διοίκηση Χριστοδουλίδη

ΑΕΛ: Προβληματισμός για την «τρύπα» που άφησε η διοίκηση Χριστοδουλίδη

ΑΕΛ
Εδώ και μερικές βδομάδες έχει αναλάβει τον σύλλογο ΑΕ Λεμεσού νέα διοίκηση. Ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης σήκωσαν μανίκια και έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά.

Στα βασικά ζητήματα των πρώτων κινήσεων της νέας διοίκησης της ΑΕ Λεμεσού είναι να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αν και δεν είδαν με θετικό φακό το τι βρήκαν μπροστά τους από παλιές «αμαρτίες» και τι τους άφησε η διοίκηση Νίκου Χριστοδουλίδη, παρόλα αυτά, γίνονται προσπάθειες για να κλείσουν όσο γίνεται πιο αισίως οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν και αφορούν ακόμη και τη σεζόν που ολοκληρώνεται.

Η διοίκηση προβληματίζεται για την οικονομική «τρύπα» 1.5 και… εκατομμυρίου ευρώ που βρήκε μπροστά της από την προηγούμενη διοίκηση (η πληροφόρηση κάνει λόγο για τρύπα 1.600.000 εκατομμύρια ευρώ), εντούτοις, ήδη ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και οι συνεργάτες του έχουν δώσει χρήμα για ξεκαθάρισμα κάποιων εκκρεμοτήτων.

Παρά αυτό το οικονομικό «αγκάθι», υπάρχει η θέληση από τη διοίκηση Κωνσταντίνου για να γίνει προσπάθεια για να κλείσει όσο πιο ανώδυνα και άμεσα αυτή η «τρύπα».

Την ίδια ώρα που είναι σε εξέλιξη επαφές με ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ για να ξεκαθαρίζει το ζήτημα με τις οφειλές τους αλλά και με τα συμβόλαια τους, γίνονται και οι επαφές για αίσιο τέλος της πρόσληψης τεχνικού διευθυντή (βλέπε τεχνικό διευθυντή) και άλλων ζητημάτων που απασχολούν αυτό το διάστημα.

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αύριο (10/5) με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, αναμένεται να εντατικοποιηθούν για τα καλά οι διεργασίες στο κεφάλαιο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα