Ανόρθωση: Στην Κύπρο ο Πουλλαΐδης για συνάντηση και άμεσες λύσεις

Ανόρθωση: Στην Κύπρο ο Πουλλαΐδης για συνάντηση και άμεσες λύσεις

Πάνος Λάρκος
ΠΟΥΛΛΑΙΔΗΣ
Εντός της ημέρας θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των ατόμων που «τρέχουν» για την Ανόρθωση και το μεγαλομετόχου Χρίστου Πουλλαΐδη, μια συνάντηση που θα κρίνει πολλά για τον σύλλογο της Αμμοχώστου.

Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν στην Ανόρθωση στις προσπάθειες που καταβάλει ομάδα ατόμων για να αναλάβουν την εταιρεία και κατ’ επέκταση την ποδοσφαιρική ομάδα. Σε επικοινωνία που είχαν με τον Χρίστο Πουλλαΐδη, τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας, του ζήτησαν συνάντηση για να συζητήσουν εις βάθος τα δεδομένα και σήμερα αναμένεται να γίνει αυτή η συνάντηση μιας και είναι στην Κύπρο ο κ. Πουλλαΐδης.

Το πλάνο πολυμετοχητκότητας θα τεθεί επί τάπητος και θα συζητηθεί για να βρεθούν λύσεις και τρόποι με τους οποίους θα λειτουργήσει το νέο μοντέλο διοίκησης. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει ένας Εκτελεστικός Πρόεδρος που θα είναι έμμισθος και ο οποίος θα είναι κοινής αποδοχής.

Μέσα από την συνάντηση αναμένεται να συζητηθεί ή και να κληθεί να συμμετάσχει στην όλη προσπάθεια και ο ίδιος ο κ. Πουλλαΐδης μιας και αν είναι μέσα στην ομάδα ατόμων θα είναι τεράστια η βοήθεια του. Η οικονομική του συνεισφορά αλλά και δυνατότητα είναι τέτοια που θα ήταν μία μεγάλη ανάσα και στήριγμα στην όλη προσπάθεια για πολυμετοχηκότητα. Θυμίζουμε ότι η Ανόρθωση χρειάζεται περίπου 1,4 εκατομμύρια άμεσα και άλλα 3,5 για να καλύψει το έλλειμμα.

Είναι σημαντική η συνάντηση με τον Πουλλαΐδη μιας και θα διαφανεί που βαδίζει η ομάδα της Αμμοχώστου. Ο ίδιος είχε πρόθεση να μεταβιβάσει τις μετοχές στην εποχή Ανδρέα Σάντη αλλά αυτό δεν έγινε και τώρα επαναδραστηριοποιείται η εταιρεία με στόχο να βρεθούν οι λύσεις που χρειάζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα για να μπορέσει να καλύψει τις μεγάλες οικονομικές τρύπες και να μπει τη νέα χρονιά σε ήρεμα νερά και μονοπάτια.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα