Ομόνοια: Η προετοιμασία μέσω Πάφου για τον τελικό, τα ευχάριστα με Φάμπι-Στεπίνσκι και τα λίγα «μαγικά χαρτάκια»

Ομόνοια: Η προετοιμασία μέσω Πάφου για τον τελικό, τα ευχάριστα με Φάμπι-Στεπίνσκι και τα λίγα «μαγικά χαρτάκια»

Newsroom
fabiano omonoia
Η Ομόνοια κοιτάζει το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Πάφο (11/5), μια πρόβα τελικού Κυπέλλου στην ουσία, έχοντας ευχάριστα νέα για τους Φαμπιάνο και Στεπίνσκι, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων (του τελικού) έχει ήδη ξεκινήσει.

Αν και όπως είναι λογικά, όλα σχεδόν κινούνται σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου στον «πράσινο» οργανισμό, ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του, δουλεύουν με στόχο να κλείσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Και σαφώς εν μέρει το επικείμενο εκτός έδρας ματς με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» το Σάββατο, μοιάζει με παιχνίδι προετοιμασίας, ένα τεστ πριν τον μεγάλο τελικό. Ωστόσο δε θα αδιαφορήσει για το αποτέλεσμα το «τριφύλλι». Στη 2η φετινή επίσκεψη στην Πάφο, ο στόχος είναι να κάνει το 2/2 εκτός έδρας. Και για να κλείσει με θετικό πρόσημο το μαραθώνιο του πρωταθλήματος αφενός, αλλά και για να αποτελέσει η νίκη μπουστάρισμα ενόψει τελικού, αφετέρου.

Οι προπονήσεις της εβδομάδας, υπολείπεται η αυριανή, αναλώθηκαν σε σχέδια επί χάρτου του κόουτς Αναστασίου, αλλά και των συνεργατών του, στο πως θα κατασταλάξουν στο πλάνο που θα ακολουθήσουν για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή και φρέσκια στις 18 Μαϊου, ώστε να σηκώσει το 3ο σερί Κύπελλο. Προϋποθέτει διατήρηση των ισορροπιών πάνω από όλα. Και αυτό είναι σε συνάρτηση με το ματς του Σαββάτου. Ματς, που επίσης προϋποθέτει σωστή διαχείριση και αποφάσεις, εκ μέρους της τεχνικής ηγεσίας. Ως εκ τούτου θα έχει σημασία, στο πως θα προσεγγίσει τον μεθαυριανό αγώνα.

Προκύπτουν πολύ ευχάριστα αγωνιστικά νέα. Και αφορούν τον Φαμπιάνο και τον Στεπίνσκι.

Ο Βραζιλιάνος κίπερ είναι πανέτοιμος κι αναμένεται να είναι στην αποστολή της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Πάφο. Εικάζω ότι θα διατηρήσει τη θέση του ο Ουζόχο, εκτός και αν στο μυαλό του κόουτς είναι να δώσει στο «Φάμπι» φανέλα βασικού, ώστε αυτός να είναι ο «φύλακας άγγελος» των πρασίνων στον τελικό. Θεωρώ πιο πιθανό το πρώτο σενάριο. Από την άλλη, ο Πολωνός στράικερ ανεβάζει κι αυτός ρυθμούς, δείχνοντας μάλιστα να έχει σε μεγάλο βαθμό ξεπεράσει το πρόβλημά του. Αν ήταν ματς…υψίστης σημασίας, το Σαββατιάτικο, θα ήταν στην αποστολή κι ενδεχομένως στην 11άδα ο Στεπίνσκι. Ωστόσο κρίνεται σοφότερο να προφυλαχθεί ενόψει της 18ης Μαΐου.

Αντιθέτως, εκτός παραμένει ο Λανγκ, που δύσκολα θα είναι διαθέσιμος και στον τελικό. Ξεκίνησε χθες από τις 14:00 το μεσημέρι η προπώληση των εισιτηρίων για τον τελικό.

Τα εισιτήρια που αναλογούν στον κόσμο της Ομόνοιας είναι 8967, τα οποία είναι λίγα για να ικανοποιήσουν τον μεγάλο κόσμο της ομάδας. Η Ομόνοια θα έχει στην διάθεση της το Βόρειο πέταλο και την Ανατολική κερκίδα.

Α.Γ.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα