Με Κορακάκη το Σάββατο ο Ατρόμητος, από Κυριακή για νέο προπονητή

Με Κορακάκη το Σάββατο ο Ατρόμητος, από Κυριακή για νέο προπονητή

Ο Γιώργος Κορακάκης δίνει οδηγίες

bet365

Ο Γιώργος Κορακάκης θα κοουτσάρει τον Ατρόμητο στην αυλαία των φετινών play outs απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (11/5, 20:00) στο Περιστέρι.

Με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο του θα υποδεχθεί ο Ατρόμητος το βράδυ του Σαββάτου (11/5, 20:00) τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι, για την τελευταία αγωνιστική των φετινών play outs.

Άλλωστε, ο 48χρονος τεχνικός ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου του Σάσα Ίλιτς, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τους βοηθούς του Βέλιτσκο Καπλάνοβιτς και Ντάρκο Ομπράντοβιτς, προκειμένου να συνεχίσουν στην ρωσική Νίζνι Νόβγκοροντ.

Η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο αμφότερες οι δύο ομάδες θα παίξουν για το γόητρό τους προκειμένου να τερματίσουν ότο το δυνατό πιο ψηλά στο μίνι πρωτάθλημα των play outs.

Τα σπουδαία για τον Ατρόμητο θα αρχίζουν από την επόμενη κιόλας, με το θέμα του προπονητή να μπαίνει σε προτεραιότητα προκειμένου να αρχίσει άμεσα το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και στη συνέχεια ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Οι περιπτώσεις του Πάμπλο Γκαρσία και του Λεωνίδα Βόκολου εξετάζονται και βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Περιστεριωτών. Άμεσα αναμένονται εξελίξεις για τον εκλεκτό του πάγκου, που θα «χτίσει» την ομάδα της νέας σεζόν.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα