Άρης: Ο Λορέν Μορόν μαθαίνει τα… τέσσερα σημεία του ορίζοντα

Άρης: Ο Λορέν Μορόν μαθαίνει τα… τέσσερα σημεία του ορίζοντα

Ο Μορόν

bet365

Έχοντας πραγματοποιήσει την κορυφαία σεζόν στην επαγγελματική καριέρα του, ο Λορέν Μορόν φέρεται να βρίσκεται σε αρκετές μεταγραφικές λίστες καθώς σε καθημερινή βάση προκύπτει κι ένας νέος ενδιαφερόμενος.

Στην περίπτωση του Ισπανού επιθετικού διακρίνει κανείς ένα από τα κορυφαία deal του Άρη σε βάθος εξαετίας. Είναι ο εντυπωσιακός απολογισμός του, ο αριθμός των τερμάτων του παράλληλα με τα χρήματα που ξόδεψε για την απόκτησή του καθώς οι «κίτρινοι» πληρώνουν (περίπου) το 30% του συμβολαίου που είχε στην Μπέτις. Δηλαδή, ένα ποσό περί των 300.000 ευρώ καθώς το υπόλοιπο καταβάλλεται από την ισπανική ομάδα. Συν τοις άλλοις, ο Λορέν Μορόν έχει συμβόλαιο με τους «κίτρινους» έως το καλοκαίρι του 2025.

Το μέλλον αυτής της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, μέσα σε αυτούς είναι και το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, προφανώς όμως υφίσταται το ενδεχόμενο πώλησης δεδομένου του ενδιαφέροντος αρκετών ομάδων. Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι έχουν κατατεθεί προτάσεις στην ΠΑΕ Άρης. Όποιος ενδιαφερθεί εξάλλου για τον Ισπανό θα πρέπει να διαθέτει «καλό» πακέτο καθώς θα πρέπει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των «κίτρινων» και παράλληλα να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη. Για παράδειγμα, τα 2-3 εκατ. ευρώ που – σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο – είναι διατεθειμένη να επενδύσει η Τραμπζονσπόρ σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν τα «θέλω» του Άρη.

Η αλήθεια θα φανεί στο επόμενο διάστημα αφού στην παρούσα στιγμή φαίνεται ότι κάποιες ομάδες ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Αυτό έγινε και πριν από μερικούς μήνες με ομάδα από τα Εμιράτα η οποία εμφανίστηκε πρόθυμη να επενδύσει πολλά χρήματα για χατίρι του Ισπανού, το ίδιο είχε σημειωθεί και για αμερικανικό franchise που αγωνίζεται στο MLS. Κι έτσι ο Λορέν Μορόν «μαθαίνει» τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα μέσα από το ενδιαφέρον που – θεωρητικά – υπάρχει για την απόκτησή του. Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όμως δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα