Γιαννούλης για την αποχώρησή του: «Το δούλευα από τον Ιανουάριο μέσα στο μυαλό μου, αλλά δεν είσαι ποτέ έτοιμος γι’ αυτό» (vid)

Γιαννούλης για την αποχώρησή του: «Το δούλευα από τον Ιανουάριο μέσα στο μυαλό μου, αλλά δεν είσαι ποτέ έτοιμος γι’ αυτό» (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Κώστας Γιαννούλης μίλησε για την απόφασή του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, την φορτισμένη του αντίδραση αλλά και τη συνεργασία του με τον Τραϊανό Δέλλα.

Ιδιαίτερο ήταν για τον Κώστα Γιαννούλη το πρόσφατο ματς του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό, καθώς ήταν το τελευταίο της πλούσιας καριέρας του. Πλέον στα 37 του χρόνια αποφάσισε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να «κρεμάσει τα παπούτσια» του και μάλιστα έδειξε, εύλογα, αρκετά συγκινημένος.

Μετά το ματς κόντρα στους «κυανοκίτρινους» μίλησε στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων σχολίασε πως «το δούλευα από τον Ιανουάριο μέσα στο μυαλό μου. Δεν είσαι ποτέ έτοιμος γι’ αυτό. Σίγουρα το προετοιμάζεις, ήξερα αυτή τη στιγμή, εξ ου και τα κλάματα. Κερδίζεις πολλά από το ποδόσφαιρο και κάνεις φίλους. Θα μου λείψει η καθημερινότητα. Θέλω να μείνω στο ποδόσφαιρο, έχω κάποιες σκέψεις, θα δούμε στο προσεχές μέλλον».

Μάλιστα στάθηκε ιδιαίτερα στον Τραϊανό Δέλλα, τον κόουτς του ΟΦΗ με τον οποίο συνεργάστηκε τους τελευταίους μήνες. «Ηταν μεγάλη μου τιμή που τον είχα προπονητή στο τελευταίο μου παιχνίδι».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα