Η γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Riley Reid αποκάλυψε γιατί σταμάτησε να γυρίζει σκηνές με άνδρες

Η γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Riley Reid αποκάλυψε γιατί σταμάτησε να γυρίζει σκηνές με άνδρες
Η Riley Reid μπήκε στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών το 2010, ενώ λίγα χρόνια αργότερα έκανε «στροφή» στην καριέρα της

Η πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων Riley Reid εξήγησε γιατί σταμάτησε να δημιουργεί περιεχόμενο με άντρες συμπρωταγωνιστές μετά από χρόνια στη βιομηχανία πορνό.

Η Reid, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Ashley Mathews, μπήκε στη βιομηχανία πορνό το 2010 και κέρδισε το βραβείο για τη γυναίκα ερμηνεύτρια της χρονιάς στα βραβεία XBIZ το 2014.

Η νεαρή πορνοσταρ εισήχθη στο XRCO Hall of Fame το 2021, την ίδια χρονιά που υπολογίζεται ότι έβγαζε εξαψήφιο ποσό το μήνα από τους συνδρομητές της στο OnlyFans. Ωστόσο, εκείνη την περίοδο η Reid αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στη καριέρα της και έτσι αποφάσισε να σταματήσει τις ερωτικές σκηνές με άνδρες.

rilley

Εξήγησε αυτή της την απόφασή σε ένα επεισόδιο του podcast «What They Don't Tell You» της Jordyn Jones, όπου η Reid μίλησε για την ερωτική της ζωή και την εξισορρόπησή της με την καριέρα της ως πορνοστάρ.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε ποτέ σχέση με αγόρια, η Reid εξήγησε: «Τα ραντεβού και οι σχέσεις ήταν πάντα πολύ δύσκολα». Σημείωσε δε ότι οι υποψήφιοι σύντροφοι της είχαν στο μυαλό τους μια «περσόνα» για εκείνη, εξηγώντας στη συνέχεια ότι: «ήταν δύσκολο να γνωρίσω κάποιον που [δεν] ήξερε ποια ήμουν. Όλοι με είχαν στο μυαλό τους ως Riley, οπότε ήταν πραγματικά δύσκολο να με ερωτευθούν ως Ashley».

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε ότι: «έχω βγει με άντρες που έλεγαν “Εγώ ή το πορνό;” και εγώ έλεγα “το πορνό δεν μου έδωσε ποτέ αυτό το τελεσίγραφο, οπότε επιλέγω αυτό”».

Αν και η Reid δεν τα παράτησε εντελώς, κινήθηκε προς μια νέα κατεύθυνση με την απόφασή της να σταματήσει να γυρίζει σκηνές με άντρες. «Ήταν μια επιλογή που έκανα μόνη μου, αλλά έφτασα σε αυτό το σημείο επειδή ήμουν μόνη και ήθελα αγάπη, στοργή και τέτοια πράγματα», είπε.